Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Csicseriborsó lepény korianderrel
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Lencse-csicseriborsó leves burgonyával
CSIRKEHÚS
Csirke zöldséges tölteléken csicseriborsóval
SERTÉSHÚS
Húsos - csicseriborsós tekercs
Gulyás hüvelyesekből kolbásszal
Padlizsán-csicseriborsós curry
Tejes csicseriborsó leves
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
Csicseriborsó krumplival
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Paradicsomos csicseriborsó saláta
GYÜMÖLCSSALÁTÁK
Körtés-almás saláta csicseriborsóval
ZÖLDSÉGLEVESEK
Édes savanyú krumplileves csicseriborsóval
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
APRÓSÜTEMÉNY
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
MARHAHÚS
Pacal pörkölt
Diós linzerkarikák
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés