Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Curry-fokhagymás grillezett tofu
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
CSIRKEHÚS
Currys csirkemellfilé zöldbabbal.
Csirke vajon, pirított babbal
PULYKAHÚS
Pulykacombok curry- szószban
Csirke spanyol módra
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Tofu rántotta retekkel
Csirkemell gyömbéres szószban
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Sampion gombamártás
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
Kínai csirke
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás zsírfaló leves
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Diós stangli
Kókuszos bojtocska
Spenótos vörös lencse
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
Diós linzerkarikák
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés