Nemzeti konyha▼
Több▼
RIZOTTÓ
Laskagombás rizottó
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pörkölt laskagombából
BORJÚHÚS
Borjú hús borral
TÉSZTÁK
Spagetti all'Amatriciana
PULYKAHÚS
Pulykamell barackkal és mozzarellával
HALAK
Boros ponyt
MARHAHÚS
Marhahús zellermártással
SERTÉSHÚS
Fehér boros sertés szelet
FALATKÁK
Sütőtök szuflé
Hermelin sajt boros tésztában
Spárgás rizottó
APRÓSÜTEMÉNY
Karácsonyi boros karikák
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
Diós szelet
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Spenótos vörös lencse
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
Diós linzerkarikák
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
CSIRKEHÚS
Mézes-gyömbéres csirke körtén
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés