Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves kurkumával
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
SERTÉSHÚS
Sertéscomb osztrigamártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott karfiol túróval
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Tejfölös csirke szívek
Pikáns gratinált tök
Tejfölös zöldbab leves
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
Gnocchi Pecorino sajttal
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Diós stangli
Kókuszos bojtocska
Spenótos vörös lencse
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
Diós linzerkarikák
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés