Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves kurkumával
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
SERTÉSHÚS
Sertéscomb osztrigamártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott karfiol túróval
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Tejfölös csirke szívek
Pikáns gratinált tök
Tejfölös zöldbab leves
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
Gnocchi Pecorino sajttal
SÜTEMÉNYEK
Karamellás-mogyorós süti
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Paradicsom saláta uborkával és tejföllel
Túrós sütemény gyümölccsel
HÚSSALÁTÁK
Sonkasaláta
Céklás galuska
ÉDES ÉTELEK
Túrós bukta
Sütőtökös póréhagymafelfújt
Céklasaláta
RÉTESEK
Túrós- almás bukta
Sertésszelet kenyérszószban
HÚSLEVESEK
Awase Dashi
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés