Nemzeti konyha▼
Több▼
SERTÉSHÚS
Árpagríz füstölt hússal és gombával
Burgonya golyók füstölt hússal töltve
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Lencseleves savanyú káposztával.
HÚSLEVESEK
Házi savanyúkáposzta-leves darával
Leves nagy tarkababból
Fordított káposzta
Füstölt hús zöldborsófőzelékkel párolóedényben
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
ÉDES ÉTELEK
Házi diós csík
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Spenótos vörös lencse
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
CSIRKEHÚS
Csirkemell sajtszószban
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Zeller saláta káposztával és kápia paprikával
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
MARHAHÚS
Pacal pörkölt
Diós linzerkarikák
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Lecsós sült burgonya
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés