Nemzeti konyha▼
Több▼
CSIRKEHÚS
Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával
FALATKÁK
Pácolt Hermelin sajt
Baromfi nyárs sárgarépával és körtével egy gőzedényben elkészítve.
Pácolt camembert fokhagymával és hagymával
Töltött fűszeres camembert olajban
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirkemell laskagomba szósszal
PULYKAHÚS
Pácolt sült pulykacombok
Sült csirkemellek savanyú káposztával.
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
SERTÉSHÚS
Nyárs gőzfazékban
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Diós stangli
Kókuszos bojtocska
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
Csirkemell sajtszószban
Diós linzerkarikák
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés