Nemzeti konyha▼
Több▼
FALATKÁK
Békácskák
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Füstölt makrélából készült kenő
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Töltött padlizsán bundában
Szardínia kenő
TÉSZTÁK
Karfiolos spagetti.
Spagetti brokkoli szósszal
Fokhagymás kenő
Spenótos lasagne
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
Csirkeszelet sertésmájjal
Töltött szendvicskenyerek
Sonka aszpikban
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
Házi diós csík
Tonhal kenő
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Spenótos vörös lencse
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
APRÓSÜTEMÉNY
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
Csirkemell sajtszószban
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
Diós linzerkarikák
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés