Nemzeti konyha▼
Több▼
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Borsós spenótos főzelék
RIZS
Spenótos rizs
Csicseriborsó lepény korianderrel
Grillezett fahéjas Camembert
Hajdina rizottó édesköménnyel
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Sült édesburgonya
Padlizsán-csicseriborsós curry
MARHAHÚS
Burgonyalepény marhahússal
Burgonyás-karfiolos masala
Curry marhahúsból
PULYKAHÚS
Pulykamell joghurtos, medvehagymás mártásban
Burgonyás - padlizsános masala
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
APRÓSÜTEMÉNY
Diós szelet
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
Kókuszos bojtocska
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Spenótos vörös lencse
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
CSIRKEHÚS
Csirkemell sajtszószban
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
Diós linzerkarikák
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
Lecsós sült burgonya
Hokkaido lecsó
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés