RECEPTEK

A hóhér lendülete

A hóhér lendülete

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Csak kevesen tudnak ellenállni a sült sértés hús, hagyma, fokhagyma, paprika, savanyú uborka és ketchup kombinációjának. Hogy a hóhér lendülete igazán erős legyen, csípős paprikával élesítsük meg neki a baltáját.

recept,recept fotó,sertéscomb,piros paprika,csemege uborka,ketchup, paprikás paszta, gyulyásba,Sertéshús,Cseh receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes

Sertéshús

Cseh receptek

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

paprikás paszta, gyulyásba2teáskanál
csemege uborka100gramm
fekete bors, őrölt-
hagyma100gramm
ketchup5evőkanál
piros paprika200gramm
repceolaj4evőkanál
sertéscomb450gramm
½teáskanál
víz100milliliter

 

Recept

1. 

sertéscomb 450 gramm

A sertéscombot csíkokra vágjuk fel és hagyjuk egy rövid ideig szoba hőmérsékleten.

A sertéscombot csíkokra vágjuk fel és hagyjuk...

2. 

repceolaj 4 evőkanál

A forró tepsibe olajat öntünk és a húst megsütjük. A húst fokozatosan rakjuk az olajba, úgy hogy ne hűljön ki az olaj és a hús ne kezdjen főni a sütés helyet.

A forró tepsibe olajat öntünk és a húst...

3. 

víz 100 milliliter  fekete bors, őrölt

Mikor a húsunk szép rózsaszínű és illatos lesz, felöntjük egy kevés vízzel, fűszerezzük és letakarjuk. Párolni hagyjuk kb 20 percen keresztül.

Mikor a húsunk szép rózsaszínű és illatos...

4. 

hagyma 100 gramm  piros paprika 200 gramm  csemege uborka 100 gramm

Ez idő alatt , felszeleteljük a zöldségeket.

Ez idő alatt , felszeleteljük a zöldségeket....

5. 

Mikor a hús már puhulni kezd, hozzáadjuk a zöldségeket és további 10 percig pároljuk, néha keverjük meg.

Mikor a hús már puhulni kezd, hozzáadjuk a...

6. 

ketchup 5 evőkanál   ½ teáskanál

Lecsóval :) és sóval ízesítjük. Megkeverjük és kikapcsoljuk a tűzhelyet.

Lecsóval :) és sóval ízesítjük....

7. 

paprikás paszta, gyulyásba 2 teáskanál

Ezután a húst elosztjuk a gyerekek és a felnőttek részere amibe csili paprikát keverünk. Jól összekeverjük és azonnal fogyaszthatjuk is.

Ezután a húst elosztjuk a gyerekek és a...

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés