ActiFry paprikás-gyömbéres pangasius
Egyszerűen elkészíthető étel a kedvelt pangasiusból és sült burgonyából ActiFry 2az1-ben fritőzben.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,őrölt gyömbér,piros paprika, őrölt,Halak,ActiFry 2v1 receptek,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 1200 | gramm | |
finomliszt | 3 | evőkanál | |
gyorsfagyasztott pangasius | 750 | gramm | |
olivaolaj | 1 | evőkanál | |
olivaolaj | - | ||
piros paprika, őrölt | 1 | teáskanál | |
só | 1 | teáskanál | |
őrölt gyömbér | ½ | teáskanál |
Recept
1.
burgonya 1200 gramm • olivaolaj 1 evőkanál • só ½ teáskanál
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, felvágjuk és belehelyezzük az ActiFry fritőzbe. Hozzáadunk egy kanál olajat és sót. Bekapcsoljuk 35 perces programra.
2.
gyorsfagyasztott pangasius 750 gramm • finomliszt 3 evőkanál • só ½ teáskanál • őrölt gyömbér ½ teáskanál • piros paprika, őrölt 1 teáskanál
A pangasiust kiolvasztjuk, megmossuk, felvágjuk kisebb darabokra és megszárítjuk. A lisztet sóval, szárított gyömbérrel és őrölt paprikával összekeverjük.
3.
A hal adagokat panírozzuk az elkészített lisztkeverékben.
4.
Az ActiFry serpenyőt megkenünk egy kis olajjal, ráhelyezzük a halakat szorosan egymás mellé.
5.
A serpenyőt a burgonya megsülését követően a burgonyára helyezünk. Bekacsoljuk a Hal 2az1ben programot és 10 percre állítjuk az időmérőt, majd megsütjük a halat.
Jó étvágyat!