ActiFry paprikás-gyömbéres pangasius

Egyszerűen elkészíthető étel a kedvelt pangasiusból és sült burgonyából ActiFry 2az1-ben fritőzben.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,őrölt gyömbér,piros paprika, őrölt,Halak,ActiFry 2v1 receptek,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 1200 1104 | gramm kcal | |
finomliszt | 3 157 | evőkanál kcal | |
gyorsfagyasztott pangasius | 750 600 | gramm kcal | |
olivaolaj | 1 132 | evőkanál kcal | |
olivaolaj | 0 ?? | kcal | |
piros paprika, őrölt | 1 16 | teáskanál kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
őrölt gyömbér | ½ 3 | teáskanál kcal |
Recept
1.
burgonya 1200 gramm • olivaolaj 1 evőkanál • só ½ teáskanál
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, felvágjuk és belehelyezzük az ActiFry fritőzbe. Hozzáadunk egy kanál olajat és sót. Bekapcsoljuk 35 perces programra.

2.
gyorsfagyasztott pangasius 750 gramm • finomliszt 3 evőkanál • só ½ teáskanál • őrölt gyömbér ½ teáskanál • piros paprika, őrölt 1 teáskanál
A pangasiust kiolvasztjuk, megmossuk, felvágjuk kisebb darabokra és megszárítjuk. A lisztet sóval, szárított gyömbérrel és őrölt paprikával összekeverjük.

3.
A hal adagokat panírozzuk az elkészített lisztkeverékben.

4.
Az ActiFry serpenyőt megkenünk egy kis olajjal, ráhelyezzük a halakat szorosan egymás mellé.

5.
A serpenyőt a burgonya megsülését követően a burgonyára helyezünk. Bekacsoljuk a Hal 2az1ben programot és 10 percre állítjuk az időmérőt, majd megsütjük a halat.

Jó étvágyat!