ActiFry zöldséges fasírozott
Minimum olajjal elkészített zöldséges fasírozott receptje.
recept,recept fotó,répa,petrezselyem,zeller,zöldborsó konzerv,hagyma,Húsnélküli ételek,ActiFry 2v1 receptek,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek › ActiFry 2v1 receptek › Laktózmentes › Szezon - Zeller › Szezon - Sárgarépa › Szezon - Hagyma ›
Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 100 | gramm | |
olivaolaj | 1 | evőkanál | |
petrezselyem | 150 | gramm | |
petrezselyem zöldje | 1 | evőkanál | |
répa | 150 | gramm | |
tyúk tojás | 2 | darab | |
zeller | 100 | gramm | |
zsemlemorzsa | 50 | gramm | |
zsemlemorzsa | - | ||
zöldborsó konzerv | 50 | gramm |
Recept
1. Fasírozott elkészítése
répa 150 gramm • petrezselyem 150 gramm • zeller 100 gramm • zöldborsó konzerv 50 gramm • hagyma 100 gramm • tyúk tojás 2 darab • zsemlemorzsa 50 gramm
A főtt zöldséget gyengéden összemixeljük, hozzáadunk apróra vágott hagymát, tojást, prézliben, majd összekeverjük. Ha a tészta túl híg hozzáadunk több zsemlemorzsát.
3. Fasírozottat formálunk
A masszából fasírozottat formázunk, és prézliben megforgatjuk.
4. ActiFry sütés
olivaolaj 1 evőkanál
A fasírozottat ActiFry edénybe rakjuk, egy kanál olajjal leöntjük, és 12 percre állítjuk. A sütés felénél a fasírozottakat megfordítjuk, és tovább sütjük.
Jó étvágyat!