Bab virslivel
Egy egyszerű recept, amelyet a férfiak is könnyűszerrel el tudnak készíteni. Kenyérrel vagy péksüteménnyel tálaljuk.
recept,recept fotó,sertésvirsli,bab konzerv,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,Sertéshús
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús ›
Hozzávalók
Hozzávalók
bab konzerv | 250 | gramm | |
chili paprikás mártás | - | ||
hagyma | 1 | darab | |
ketchup | - | ||
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 250 | gramm | |
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
sertésvirsli | 4 | darab |
Recept
1.
napraforgó olaj 3 evőkanál • hagyma 1 darab • sertésvirsli 4 darab • bab konzerv 250 gramm • morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 250 gramm • ketchup • chili paprikás mártás
Olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a karikákra vágott virslit. Amikor a virsli kissé megpirul, hozzáöntünk egy konzerv babot - előtte lecsepegtetjük. Hozzáadjuk a kukoricát, ketchupot, chilli szószt és az egészet alaposan összekeverjük és rövid időre felforraljuk.
Jó étvágyat!