RECEPTEK

Bableves kurkumával

Bableves kurkumával

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Meleg tejleves egészséges kurkumával.

recept,recept fotó,kurkuma fűszerkeverék,fehér bab konzerv,Levesek hüvelyesekből

Levesek hüvelyesekből

Főzőcske

Adag

8

Adag tömege

413 g

Adag energiatartalma

248 kcal

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

burgonya

500

460

gramm

kcal

fehér bab konzerv

500

475

gramm

kcal

fekete bors, őrölt

1.5

26

teáskanál

kcal

finomliszt

2

105

evőkanál

kcal

főzőtejszín (10-12%-os)

300

390

milliliter

kcal

kristálycukor

1

61

evőkanál

kcal

kurkuma fűszerkeverék

1.5

24

teáskanál

kcal

répa

200

90

gramm

kcal

1.5

0

teáskanál

kcal

teljes zsírtartalmú tej 3,5%

200

128

milliliter

kcal

vaj

30

221

gramm

kcal

víz

1.5

0

liter

kcal

 

Recept

1. 

répa 200 gramm  burgonya 500 gramm  vaj 30 gramm

A sárgarépát meghámozzuk és finomra reszeljük. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és apró kockákra vágjuk. A vajat felolvasztjuk egy edényben, ...

A sárgarépát meghámozzuk és finomra...

2. 

... adjuk hozzá a sárgarépát és pároljuk.

... adjuk hozzá a sárgarépát és pároljuk....

3. 

 1.5 teáskanál  kurkuma fűszerkeverék 1.5 teáskanál  fekete bors, őrölt 1.5 teáskanál

Adjunk hozzá a burgonyát, sót és fűszereket.

Adjunk hozzá a burgonyát, sót és...

4. 

víz 1.5 liter  kristálycukor 1 evőkanál

Hozzáöntünk vizet és hozzáadjuk a cukrot és 20 percig főzzük.

Hozzáöntünk vizet és hozzáadjuk a cukrot és...

5. 

fehér bab konzerv 500 gramm

A babot leszűrjük....

A babot leszűrjük.......

6. 

... és hozzáadjuk a leveshez. 150 g szárított babból is főzhetjük a levest, este beáztatjuk és másnapig puhára főzzük.

... és hozzáadjuk a leveshez. 150 g szárított...

7. 

főzőtejszín (10-12%-os) 300 milliliter  teljes zsírtartalmú tej 3,5% 200 milliliter  finomliszt 2 evőkanál

Készítsünk főzőtejszínből, tejből és lisztből habarást.

Készítsünk főzőtejszínből, tejből és...

8. 

Öntsük a habarást a levesbe, és forraljuk fel..

Öntsük a habarást a levesbe, és forraljuk...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés