Balkán tüzes hús
A pikáns ételek kedvelőinek.
recept,recept fotó,sertéscomb,sertészsír,füstölt szalonna,lecsó konzerv,gomba,Sertéshús,,Laktózmentes ,Gluténmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | - | ||
fokhagyma | 3 | gerezd | |
füstölt szalonna | 60 | gramm | |
gomba | 100 | gramm | |
hagyma | 80 | gramm | |
ketchup | 2 | evőkanál | |
lecsó konzerv | 150 | gramm | |
pepperóni konzerv | 1 | darab | |
sertéscomb | 600 | gramm | |
sertészsír | 100 | gramm |
Recept
2.
sertészsír 100 gramm • füstölt szalonna 60 gramm • hagyma 80 gramm • gomba 100 gramm
Hagymát és gombát felvágjuk. Mélyebb serpenyőben a zsiradékot felforrósítjuk, szalonna kockákat és hagymát pirítunk. Hozzáadjuk a fűszerezett sózott húst, és állandó keverés mellett pirítjuk.
3.
pepperóni konzerv 1 darab • lecsó konzerv 150 gramm • fokhagyma 3 gerezd • ketchup 2 evőkanál • fekete bors, őrölt
Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a pfefferóni paprikát, gombát, préselt foghagymát és a végén lecsót, amelyről leszűrtük a levét. Ketchuppal ízesítjük. Hozzáadunk fűszereket és pároljuk.
Jó étvágyat!