Balkán tüzes hús

A pikáns ételek kedvelőinek.
recept,recept fotó,sertéscomb,sertészsír,füstölt szalonna,lecsó konzerv,gomba,Sertéshús,,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
fokhagyma | 3 17 | gerezd kcal | |
füstölt szalonna | 60 335 | gramm kcal | |
gomba | 100 16 | gramm kcal | |
hagyma | 80 36 | gramm kcal | |
ketchup | 2 21 | evőkanál kcal | |
lecsó konzerv | 150 68 | gramm kcal | |
pepperóni konzerv | 1 ?? | darab kcal | |
sertéscomb | 600 1026 | gramm kcal | |
sertészsír | 100 897 | gramm kcal |
Recept

2.
sertészsír 100 gramm • füstölt szalonna 60 gramm • hagyma 80 gramm • gomba 100 gramm
Hagymát és gombát felvágjuk. Mélyebb serpenyőben a zsiradékot felforrósítjuk, szalonna kockákat és hagymát pirítunk. Hozzáadjuk a fűszerezett sózott húst, és állandó keverés mellett pirítjuk.

3.
pepperóni konzerv 1 darab • lecsó konzerv 150 gramm • fokhagyma 3 gerezd • ketchup 2 evőkanál • fekete bors, őrölt
Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a pfefferóni paprikát, gombát, préselt foghagymát és a végén lecsót, amelyről leszűrtük a levét. Ketchuppal ízesítjük. Hozzáadunk fűszereket és pároljuk.

Jó étvágyat!