Banános hajdina szentjánoskenyérrel.
Egészséges reggeli, teli energiával amely egész délelőttre kitart :) és a mi fontos cukor nélkül.
recept,recept fotó,hajdina,Karobpor sötét (Szentjános kenyér),banán,Egészséges reggeli,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Laktózmentes ,Gluténmentes
Egészséges reggeli
kategóriak
Egészséges reggeli › Vegán receptek › Vegetáriánus receptek › Laktózmentes › Gluténmentes ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Karobpor sötét (Szentjános kenyér) | 2 | evőkanál | |
banán | 400 | gramm | |
hajdina | 250 | gramm | |
kesu dió natúr | - | ||
mazsola | 50 | gramm | |
szezámmag | - | ||
víz | 350 | milliliter |
Recept
4.
Karobpor sötét (Szentjános kenyér) 2 evőkanál
A hajdinához szentjánoskenyérlisztet , esetleg kakaót keverünk.
6.
...és jól összedolgozzuk.
7.
Ezután a mazsolát is hozzáadjuk.
8.
Egy merőkanalat hideg vízbe mártunk és azzal kiszedjük a tányérra a kását. Szezámmaggal és dióval díszíthetjük.
Jó étvágyat!