RECEPTEK

Bögrés maffinok

Bögrés maffinok

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Egyszerűen elkészített tészta, a finom maffinokra, A bögre nagysága bármilyen lehet, az alapanyagok aránya megmarad, csak a tészta menyisége változik.

recept,recept fotó,finomliszt,sütőpor,mazsola,kókusz reszelék,Muffinok

Muffinok

Főzőcske

Adag

18

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Muffinok  

Hozzávalók

Hozzávalók

finomliszt

2

1645

bögre

kcal

kristálycukor

½

477

bögre

kcal

kókusz reszelék

2

208

evőkanál

kcal

mazsola

½

337

bögre

kcal

napraforgó olaj

½

1066

bögre

kcal

natúr joghurt

1

159

bögre

kcal

sütőpor

1

??

csomag

kcal

tyúk tojás

1

88

darab

kcal

vaníliacukor

1

73

csomag

kcal

 

Recept

1. A tészta elkészítése

tyúk tojás 1 darab  napraforgó olaj ½ bögre  natúr joghurt 1 bögre  vaníliacukor 1 csomag  kristálycukor ½ bögre

A tálba belerakjuk a tojást, olajat, joghurtot, vaníliacukrot és a kristálycukrot. Mindent jól összekeverünk.

A tálba belerakjuk a tojást, olajat, joghurtot,...

2. 

finomliszt 2 bögre  sütőpor 1 csomag

Egy bögre lisztben sütőpor keverünk szét és hozzáadjuk a tojáshoz olyan menyiségben ahogy az elő van írva.

Egy bögre lisztben sütőpor keverünk szét és...

3. 

mazsola ½ bögre  kókusz reszelék 2 evőkanál

A végén hozzáadjuk a mazsolát, amelyet egy ideig a vízben áztattunk és hozzászórjuk a kókuszlisztet is. Az egészet összekeverjük.

A végén hozzáadjuk a mazsolát, amelyet egy...

4. 

A maffin formákba papír kosárkákat helyezünk és bele töltjük a tésztát és előmelegített sütőben 20 percen keresztül sütjük a maffinokat. Arról, hogy a maffin meg sült e már, hurkapálcika segítségével győződhetünk meg, amelyet beleszúrunk a maffin közepébe, és miután ki húzzuk a pálcika végén meglátjuk, hogy átsült-e már a tészta. Ha száraz, tiszta a hurkapálcika, és az érintésnél nem ragad, minden rendben van.

A maffin formákba papír kosárkákat helyezünk...

5. 

A maffinokat kivesszük a formájukból és kihűlés után tálalhatjuk.

A maffinokat kivesszük a formájukból és...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés