Burgonyalepény kacsamájjal
Kedvelt töltött burgonyalepény, igazi hagyományos recept szerint.
recept,recept fotó,kacsamáj,Házias krumplilepény,Kacsahús
Kacsahús
kategóriak
Kacsahús ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Házias krumplilepény recept | - | ||
Kacsa leves recept | - | ||
hagyma | 150 | gramm | |
kacsamáj | 500 | gramm | |
kacsazsír | 50 | gramm | |
só | - |
Recept
3.
10-15 percig pároljuk, időnként kevergetjük.
5.
Botmixerrel pépesítjük. Szükség szerint felöntjük erőlevessel (vagy a felmaradt kacsazsírral, amelyben pirítottuk a májat).
6.
Elkészítjük és megsütjük a burgonyalepényeket, majd megkenjük a töltelékkel és betekerjük.
7.
A töltelékhez adhatunk egy kis feldarabolt kacsahúst is.
8.
A kacsahúst megfelelő mennyiségben rászórjuk a májjal megkent lepényre, így még finomabb lesz az íze.
9.
Az összetekert lepényeket berakjuk egy sütőtálba és tálalás előtt a sütőben megmelegítjük.
Jó étvágyat!