Burgonyalepény sütőlapon
Kedvelt burgonyalepény, egy darabban elkészítve sütőlapon
recept,recept fotó,burgonya,fokhagyma,hagyma,Húsnélküli ételek,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek › Laktózmentes › Szezon - Fokhagyma › Szezon - Hagyma › Szezon - Burgonya ›
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 900 | gramm | |
finomliszt | 80 | gramm | |
fokhagyma | 3 | gerezd | |
hagyma | 100 | gramm | |
majoránna | 2 | teáskanál | |
repceolaj | - | ||
sertészsír | - | ||
só | 1.5 | teáskanál | |
tyúk tojás | 2 | darab |
Recept
2.
fokhagyma 3 gerezd • hagyma 100 gramm
Lágy kására reszeljük. Hozzáadjuk a préselt fokhagymát és a lágyra reszelt hagymát.
6.
A sütőlapot kikenjük olajjal vagy zsiradékkal, majd egyenletesen szétkenjük a burgonya masszát.
7.
35 percig 200°C fokon sütjük.
8.
A megsült burgonyát felvágjuk...
9.
...majd egyenként tálaljuk.
Jó étvágyat!