Burgonyás hús
Sült marha darabkák zöldséggel és burgonyával. Vacsorára vagy ebédre .
recept,recept fotó,marhahús ,burgonya,Marhahús,Gluténmentes
Marhahús
Hozzávalók
Hozzávalók
Edámi sajt | 100 | gramm | |
burgonya | 500 | gramm | |
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
hámozott paradicsom konzerv | 150 | gramm | |
marhahús | 500 | gramm | |
piros paprika | 125 | gramm | |
repceolaj | 2 | evőkanál | |
só | 1 | teáskanál | |
vöröshagyma | 200 | gramm |
Recept
1.
marhahús 500 gramm • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
A húst megmossuk, szeletekre vágjuk és ízesítjük. Keverjük össze....
3.
vöröshagyma 200 gramm
Megtisztítjuk, karikákra vágjuk és szétszedjük a hagymát. Rárakjuk a húsra. Fedjük le, és tegyük egy előmelegített sütőbe. 30 percig sütjük.
4.
piros paprika 125 gramm • hámozott paradicsom konzerv 150 gramm
A megtisztított, felszeletelt paprikát és paradicsomot rakjuk szét a félig megsült húsba.
6.
A burgonya felét összekeverjük a hússal és a zöldséggel.
7.
A másik felét a masszára rakjuk. Megsózzuk, letakarjuk és kb 45 percig sütjük.
9.
Hagyjuk a sütőben egy picit megolvadni.
Jó étvágyat!