Burgonyás tócsni bajor vagdalttal

A burgonyás tócsni nagyon népszerű, ezért mi egy kicsit javítottunk rajtuk!
recept,recept fotó,burgonya,bajor vagdalt,Sertéshús
Sertéshús
Főzőcske
Adag
8
Adag tömege
187 g
Adag energiatartalma
290 kcal
Az elkészítés ideje
50 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
bajor vagdalt | 250 620 | gramm kcal | |
burgonya | 1 920 | kilogramm kcal | |
finomliszt | 4 209 | evőkanál kcal | |
fokhagyma | 3 17 | gerezd kcal | |
majoránna | 1.5 16 | teáskanál kcal | |
repceolaj | 40 360 | milliliter kcal | |
só | 1.5 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal |
Recept

2.
Vastagon lereszeljük.

3.
tyúk tojás 2 darab • só 1.5 teáskanál • majoránna 1.5 teáskanál • finomliszt 4 evőkanál
A burgonyához hozzáadjuk a tojást, sót, majoránnát és a lisztet. Összekeverjük...



6.
repceolaj 40 milliliter
Öntsünk megfelelő mennyiségű olajat a serpenyőbe. Tegyük a burgonya - húsos tésztát a forró olajba, és készítsünk tócsnikat. Kisütjük az egyik oldaláról és...

7.
...a másik oldaláról is.

Jó étvágyat!