Céklás muffin

Finom és egészséges muffin, cukor nélkül.
recept,recept fotó,banán,cékla,dió,Muffinok,Laktózmentes
Muffinok
Hozzávalók
Hozzávalók
banán | 250 238 | gramm kcal | |
cékla | 250 120 | gramm kcal | |
dió | 200 1348 | gramm kcal | |
kókusz olaj | 1 134 | evőkanál kcal | |
narancslé | 8 54 | evőkanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
sütőpor | ½ 2 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
zabpehely | 70 257 | gramm kcal |
Recept
1.
cékla 250 gramm
A céklát megmossuk és forró vízbe helyezzük. Puhára főzzük 30-50 percig (mérettől függően). Miután kihűlt, burgonya hámozóval meghámozzuk.
3.
tyúk tojás 2 darab • banán 250 gramm • só
A tojásból habot készítünk. Hozzáadjuk az apróra vágott banánt és egy csipetnyi sót.

4.
A céklát lágyra lereszeljük és hozzáadjuk a banános keverékhez.




8.
Megtöltjük vele a muffin kosárkákat. 180°C-on 30 percig sütjük.

Jó étvágyat!