Cézár saláta sült burgonyával
Ízletes, könnyű húsmentes saláta kiváló joghurtos-sajtos öntettel. A maradék sült burgonyából is könnyedén elkészíthetünk salátát, ami köretként szolgált egy másik ételhez.
recept,recept fotó,Sült krumpli,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
Parmezán sajt | 50 | gramm | |
Sült krumpli recept | - | ||
ananász, fertőtlenített | - | ||
fejes saláta | - | ||
fokhagyma | 2 | gerezd | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 200 | gramm | |
olivaolaj | 3 | evőkanál | |
só | ½ | teáskanál | |
teljes zsírtartalmú mustár | ½ | teáskanál |
Recept
3.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 200 gramm • olivaolaj 3 evőkanál • teljes zsírtartalmú mustár ½ teáskanál • só ½ teáskanál • fokhagyma 2 gerezd
A joghurtot összekeverjük az olajjal, mustárral, sóval és megtisztított, préselt fokhagymával.
5.
Egy tányérra tépjük a salátát, hozzáadjuk a burgonyát, lelöntjük a joghurtos öntettel és megszórjuk ananásszal.
Jó étvágyat!