Coleslaw káposztasaláta
Kedvelt káposztasaláta majonézzel. Egy nagyon finom receptet mutatunk most be. Kiváló húsok mellé köretként is. Közkedvelt hidegtálak mellé is.
recept,recept fotó,fehérkáposzta,zeller,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Zöldségsaláták
kategóriak
Zöldségsaláták › Gluténmentes › Szezonális receptek › Szezon - Fejes káposzta ( édes, vörös) › Szezon - Zeller ›
Hozzávalók
Hozzávalók
balzsamecet | 2 | teáskanál | |
fehérkáposzta | 650 | gramm | |
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
hagyma | 50 | gramm | |
kristálycukor | 1.5 | teáskanál | |
majonéz | 300 | milliliter | |
répa | 150 | gramm | |
só | 1 | teáskanál | |
zeller | 200 | gramm |
Recept
4.
zeller 200 gramm
A zellert megpucoljuk, megmossuk, és lágyra lereszeljük, majd hozzáadjuk a hagymához.
5.
répa 150 gramm
A répát megpucoljuk, megmossuk, és vastagon lereszeljük, majd hozzáadjuk a zellerhez és hagymához.
6.
fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • kristálycukor 1.5 teáskanál • balzsamecet 2 teáskanál
A káposztát jól kifacsarjuk, és jól összekeverjük a többi zöldséggel. Fűszerezzük, cukrozzuk, és megcsepegtetjük balzsamecettel. Jól összekeverjük.
7.
majonéz 300 milliliter
A végén hozzákeverjük a majonézt. A salátát egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat!