Csirkemell sajtos rántottával töltve
recept,recept fotó,csirkemell,Ementáli sajt,tyúk tojás,Parmezán sajt,Csirkehús,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
Ementáli sajt | 120 | gramm | |
Parmezán sajt | 1 | evőkanál | |
bazsalikom | 2 | teáskanál | |
csirkemell | 500 | gramm | |
olivaolaj | 2 | evőkanál | |
petrezselyem zöldje | 1 | evőkanál | |
szurokfű (oregánó) | 1 | teáskanál | |
só | - | ||
tyúk tojás | 3 | darab | |
vaj | 40 | gramm |
Recept
2.
vaj 40 gramm • Ementáli sajt 120 gramm
A serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a vastagra vágott ementáli sajtot.
4.
petrezselyem zöldje 1 evőkanál • Parmezán sajt 1 evőkanál
A rántottát megszórjuk petrezselyem zöldjével és reszelt parmezánnal.
5.
bazsalikom 2 teáskanál • szurokfű (oregánó) 1 teáskanál
A csirkemellbe beletöltjük a csirke mellett, behajtjuk és fogpiszkálóval rögzítjük. A csirkét megszórjuk oregánóval és bazsalikommal.
6.
olivaolaj 2 evőkanál
A húst egy kis olajban rövid ideig pirítjuk grill serpenyőben mindkét oldalról.
7.
Majd kivesszük a serpenyőből és egy tepsibe helyezzük, felöntjük a serpenyőben kisült levével és letakarva 200° C-on kb. 15 percig sütjük.
Jó étvágyat!