Csokoládés brownies mogyoróval
Lágy édesség, teli csokoládéval és mogyoróval.
recept,recept fotó,főzőcsokoládé,mogyoró,Kalácsok,Szezonális receptek
Kalácsok
Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 170 | gramm | |
főzőcsokoládé | 200 | gramm | |
mogyoró | 150 | gramm | |
porcukor | 170 | gramm | |
só | - | ||
sütőpor | 2 | teáskanál | |
tyúk tojás | 4 | darab | |
vaj | 170 | gramm |
Recept
1.
főzőcsokoládé 200 gramm • vaj 170 gramm
A csokoládét a vajjal pára felett felengedjük. Alaposan elkeverjük, majd hagyjuk lehűlni. A sütőt előmelegítjük 170°C-ra.
2.
finomliszt 170 gramm • sütőpor 2 teáskanál • só
Egy tálba beleszórjuk a lisztet, hozzáadjuk a sütőport és egy csipetnyi sót.
4.
A felvert tojáshoz, hozzáadjuk a lehűlt csokoládét és kanalanként belekeverjük a sütőporos lisztet is.
5.
mogyoró 150 gramm
A tésztába belekeverjük a mogyorókat. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 20 percig sütjük.
Jó étvágyat!