Cukkinis sertés rolád

Finom burgonyapürével tálaljuk.
recept,recept fotó,cukkini,sertéscomb,Sertéshús,Gluténmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
Gouda sajt | 80 285 | gramm kcal | |
cukkini | 400 72 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ½ 9 | kcal | |
fokhagyma | 4 22 | gerezd kcal | |
hagyma | 150 66 | gramm kcal | |
olivaolaj | 80 704 | milliliter kcal | |
piros paprika, őrölt | 1.5 24 | teáskanál kcal | |
sertéscomb | 600 1026 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
víz | 150 0 | milliliter kcal |
Recept

2.
olivaolaj 30 milliliter • hagyma 150 gramm
Fazékban olajat melegítünk és megsütjük az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukkinit, összekeverjük, megsózzuk és lefedve 10 percig pároljuk. Néha megkeverjük.

3.
fokhagyma 2 gerezd
A kész cukkinihez adjuk a préselt fokhagymát, keverjük össze és hagyjuk kihűlni.


5.
só 1 teáskanál • piros paprika, őrölt 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ Ćl
A húst egy vágólapra helyezzük úgy hogy a szélei átfedjék egymást. Szórjuk meg őrölt pirospaprikával, borssal és sóval.

6.
Gouda sajt 80 gramm
A hús alá helyezünk el konyhai cérnát egyenletesen kb. 5 cm-es távolságra. A húsra szórjunk egy réteg reszelt sajtot és tegyük rá a hideg cukkinit a sajtra.

7.
A hús széleit a lehető legerősebben nyomjuk össze és fogjuk össze a cérnával.

8.
víz 150 milliliter • olivaolaj 50 milliliter • piros paprika, őrölt ½ teáskanál • fokhagyma 2 gerezd
Helyezze a kész tekercset egy mély tepsibe. Öntsön alá vizet és olívaolajat. A hús felületét kenjük meg őrölt piros paprikával és préselt fokhagymával. Fedjük le a tepsit, és 170-180 ° C-on süsük egy 1 órán át.

9.
A kész megsült tekercset hagyjuk hűlni és egy öles késsel szeleteljük fel.

Jó étvágyat!