Epres zselés sütemény
Finom piskóta és eperdarabok zselében - ellenállhatatlan kombináció, amely felfrissíti a forró nyári napokat.
recept,recept fotó,tortazselé, piros,eper,Sütemények,Laktózmentes
Sütemények
Hozzávalók
Hozzávalók
eper | 200 | gramm | |
porcukor | 50 | gramm | |
rétesliszt | 60 | gramm | |
sütőpor | 2 | teáskanál | |
tortazselé, piros | 20 | gramm | |
tyúk tojás | 3 | darab |
Recept
1. A piskóta elkészítése
tyúk tojás 3 darab • porcukor 50 gramm
Egy tálban kikeverjük a sárgáját cukorral.
3.
A sárgájához óvatosan felváltogatva belekeverjük a lisztet és a fehérjéből készített kemény habot.
4. A piskóta sütése
A piskóta tésztát beleöntjük egy zsiradékkal kikent és liszttel meghintett tortaformába. Kb. 15 percig sütjük 180°C-on.
6.
tortazselé, piros 20 gramm
A tortazselét a csomagolásán található utasítás szerint készítjük el. Még langyosan ráöntjük a piskótára az eper darabokkal. Hűtőben legalább 4 órán át állni hagyjuk.
Jó étvágyat!