RECEPTEK

Eredeti lengyel Bigos

Eredeti lengyel Bigos

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Tradicionális szláv őszi és téli étel. Finom és egészséges. A receptben direkt nem használunk semmilyen fűszert.

recept,recept fotó,kovászos káposzta,füstölt sertésoldalas,füstölt sertésoldalas,sertésnyak,sertésoldalas,kolbász,Sertéshús,Lengyel receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes

Sertéshús

Lengyel receptek

Főzőcske

Adag

8

Adag tömege

334 g

Adag energiatartalma

465 kcal

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

füstölt sertésoldalas

250

903

gramm

kcal

kolbász

150

467

gramm

kcal

kovászos káposzta

1

200

kilogramm

kcal

paradicsomszósz

150

103

milliliter

kcal

sertésnyak

300

861

gramm

kcal

sertésoldalas

300

1050

gramm

kcal

sertészsír

1

135

evőkanál

kcal

víz

½

0

liter

kcal

 

Recept

1. 

kovászos káposzta 1 kilogramm

A savanyú káposztát leszűrjük, és apró darabokra vagdossuk.

A savanyú káposztát leszűrjük, és apró...

2. 

füstölt sertésoldalas 100 gramm

Füstölt sertés oldalast apró darabokra vágjuk, és egy serpenyőn közepes hőfokon megpirítjuk.

Füstölt sertés oldalast apró darabokra...

3. 

sertésnyak 300 gramm  sertésoldalas 300 gramm

Sertés tarját és oldalas 2x2x2cm kockákra vagdaljuk, és forró olajon hirtelen átsütjük.

Sertés tarját és oldalas 2x2x2cm kockákra...

4. 

sertészsír 1 evőkanál  víz ½ liter

Egy nagyobb lábasban az előkészített káposztát egy kevés zsíron átmelegítjük. Ezután hozzáadjuk a húsokat, és felöntjük vízzel, majd 30 percig fedő alatt főzzük.

Egy nagyobb lábasban az előkészített...

5. 

kolbász 150 gramm  füstölt sertésoldalas 150 gramm

Hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt, és a pirított oldalast, majd további 30 percig főzzük. Felöntögetjük óvatosan vízzel, de ügyeljünk arra, hogy az egész sűrű maradjon, és a végén ne legyen alatta víz.

Hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt, és a...

6. 

paradicsomszósz 150 milliliter

Hozzáadjuk a paradicsompürét és a tepertőt. Káposzta lével ízesítjük, majd további 15 percig főzzük.

Hozzáadjuk a paradicsompürét és a tepertőt....

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés