Fokhagymás gyömbéres csirke szeletek

Nagyon finom egy kicsit pikáns csirke szeletek.
recept,recept fotó,fokhagyma,gyömbérgyökér,csirkehús, kicsontozott,Csirkehús,Gluténmentes
Csirkehús
Főzőcske
Adag
2
Adag tömege
276 g
Adag energiatartalma
840 kcal
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
csicseriborsóliszt | 100 387 | gramm kcal | |
csirkehús, kicsontozott | 300 360 | gramm kcal | |
fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
gyömbérgyökér | 10 3 | gramm kcal | |
natúr joghurt | 2 21 | evőkanál kcal | |
repceolaj | 100 899 | milliliter kcal | |
só | 1 0 | csipet kcal |
Recept
1.
fokhagyma 2 gerezd • gyömbérgyökér 10 gramm • só 1 csipet • natúr joghurt 2 evőkanál
A gyömbért, sót, joghurtot és a préselt fokhagymát jól összekeverjük és így elkészítjük a marinádot.


3.
A csirke szeleteket mindkét oldalról bekenjük a marinádal és lefedjük alufóliával. 30 percre hűvös helyre helyezzük.



Jó étvágyat!