Főtt füstölt tarja
Alap készítési mód a füstölt hús főzéssel való elkészítéséhez, amely kiváló választás főzelékek mellé. De fogyasztható hidegen is mustárral vagy tormával.
recept,recept fotó,füstölt sertés tarja,Sertéshús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
Recept
1. Elkészítés és főzés
füstölt sertés tarja 1 kilogramm
A tarját megmossuk. Hideg vízbe rakjuk és fedő alatt 90 percig főzzük.
2.
Hűlni hagyjuk, szeletekre vágjuk. Szükség szerinti vastagságra vágjuk - ha főzelékhez tálaljuk akkor vastagabbra, ha hidegen tálaljuk, akkor vékonyabbra.
3. A hűs levének felhasználása
A vizet, amelyben a hűs főtt, ne öntsük ki. Felhasználhatjuk például finom bableves elkészítéséhez.
Jó étvágyat!