Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Ízletes füstölt csirke egészséges zöldborsóval.
recept,recept fotó,füstöt csirkecomb,borsó,Csirkehús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
borsó | 600 | gramm | |
fokhagyma | 1 | gerezd | |
füstöt csirkecomb | 2 | darab | |
só | 1 | teáskanál | |
zsírszegény tej 1,5% | 1 | deciliter |
Recept
1. Csirkecomb pároló edényben.
füstöt csirkecomb 2 darab
A combokat vízzel leöblítjük és behelyezzük a pároló edény alsó edényébe.
2. Borsó a pároló edényben
borsó 600 gramm
A borsót átmossuk és beöntjük a pároló második edényébe. Beállítjuk a párolás idejét 30 percre.
3. A zöldborsófőzelék elkészítése
só 1 teáskanál • fokhagyma 1 gerezd • zsírszegény tej 1,5% 1 deciliter
A borsót a párolás után átöntjük egy mélyebb edénybe, hozzáöntjük a főzetet amely az edényben keletkezett. Bot mixer segítségével jól összekeverjük, hozzáadunk sót, préselt fokhagymát és egy kis meleg tejet.
4.
Tálaljuk. A füstölt csirkecombot zöldborsófőzelékkel, friss kenyérrel tálaljuk.
Jó étvágyat!