Füstölt makrélából készült kenő
Lágy kenő a füstölt hal különleges ízével
recept,recept fotó,füstölt makrélafilé,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes
Kenhető ételek és krémek
Hozzávalók
Hozzávalók
füstölt makrélafilé | 250 | gramm | |
hagyma | 50 | gramm | |
só | - | ||
tyúk tojás | 2 | darab | |
ömlesztett sajt | 140 | gramm |
Recept
1.
tyúk tojás 2 darab • hagyma 50 gramm
A tojást keményre főzzük, lehűtjük, majd meghámozzuk. A hagymát meghámozzuk, felszeleteljük és lágyra pépesítjük.
4.
Hozzáadjuk a sajtos alaphoz...
6.
Amennyiben nem biztos benne, hogy a makrélából alaposan eltávolította a szálkákat, úgy még átnyomhatja egy szitán, amely felfogja az esetleges szálkákat.
Jó étvágyat!