Gombás csirkemáj
Köretnek készíthetünk krumplipürét, egyszerűen főzhetünk sós vízben krumplit, a rizs is illik hozzá, de akár egy szelet friss kenyérrel is tunkolhatjuk. Gyors, fűszeres és isteni!
recept,recept fotó,shiitake-gomba,csirkemáj,Csirkehús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemáj | 500 | gramm | |
fehér bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
hagyma | 125 | gramm | |
köménymag, darált | ¼ | teáskanál | |
repceolaj | 4 | evőkanál | |
shiitake-gomba | 125 | gramm | |
só | - |
Recept
3.
csirkemáj 500 gramm
A csirkemájat mossuk meg, majd törüljük szárazra, és ízlés szerint daraboljuk fe
4.
fehér bors, őrölt ¼ teáskanál • köménymag, darált ¼ teáskanál
A csirkemájat adjuk hozzá a hagymás gombához és kb 20 percig sütjük együtt, néha keverjük meg.
Jó étvágyat!