RECEPTEK

Gyümölcsszelet agar-agarral .

Gyümölcsszelet agar-agarral .

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Egy nagyon finom és egészséges gyümölcsszelet.

recept,recept fotó,túró, sima,lágy,kerti és erdei gyümölcs (apró gyümöcs keverék),Agar,Egészséges sütemények

Egészséges sütemények

Főzőcske

Adag

16

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Agar10gramm
Karobpor sötét (Szentjános kenyér)15gramm
kerti és erdei gyümölcs (apró gyümöcs keverék)500gramm
kókusz olaj35milliliter
méz 60gramm
nádcukor160gramm
olivaolaj25milliliter
rétesliszt250gramm
szódabikarbóna4gramm
teljes kiőrlésű tönköly liszt50gramm
túró, sima,lágy250gramm
víz600milliliter
víz1
zabpehely40gramm

 

Recept

1. 

rétesliszt 250 gramm  teljes kiőrlésű tönköly liszt 50 gramm  nádcukor 120 gramm  olivaolaj 25 milliliter  kókusz olaj 35 milliliter  túró, sima,lágy 250 gramm  Karobpor sötét (Szentjános kenyér) 15 gramm  szódabikarbóna 4 gramm

A hozzávalókat egy mély tálba rakjuk.

A hozzávalókat egy mély tálba rakjuk....

2. 

zabpehely 40 gramm  víz 600 milliliter

A zabpelyhet vízzel összeturmixoljuk.

A zabpelyhet vízzel összeturmixoljuk....

3. 

A zabpehelyből készült folyadékot egy tálba leszűrjük.

A zabpehelyből készült folyadékot egy tálba...

4. 

Lágy tésztát keverünk ki.

Lágy tésztát keverünk ki....

5. 

Sütőpapírral bélelt tepsibe (30x40cm) öntjük a tésztát.

6. 

25 percig 180°C fokon sütjük.

25 percig 180°C fokon sütjük....

7. 

kerti és erdei gyümölcs (apró gyümöcs keverék) 500 gramm

Ha mirelit gyümölcsöt használunk akkor felengedjük, de használhatunk fis apró gyümölcsöket is. Egyenletesen a tésztára rakjuk őket.

Ha mirelit gyümölcsöt használunk akkor...

8. 

Agar 10 gramm  víz 1 L  nádcukor 40 gramm  méz  60 gramm

Az agar-agart vízbe szórjuk, hozzáadjuk a cukrot és a mézet, felforraljuk. Le vesszük a tűzről és hűlni hagyjuk. Esetleg hideg vízfürdőben is lehűthetjük, így gyorsabb lesz.

Az agar-agart vízbe szórjuk, hozzáadjuk a...

9. 

A zselatint a süteményre öntjük és hagyjuk megkeményedni. Hűtőbe rakva gyorsabban megkeményedik. És már tálalhatjuk is.

A zselatint a süteményre öntjük és hagyjuk...

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés