Hal saláta savanyú halból
Minőségi házi hal saláta, amely sokkal finomabb, mint a vásárolt, és amelyről tudja garantáltan hogy mi van benne. A hering egy finom hal, és tökéletes a saláta elkészítéséhez. A saláta elkészíthető más savanyú halakból is, például ecetes ruszliból stb.
recept,recept fotó,majonéz,pácolt hering,Halsaláták,Gluténmentes
Halsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
csemege uborka | 80 | gramm | |
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
hagyma | 40 | gramm | |
majonéz | 120 | gramm | |
pácolt hering | 200 | gramm | |
sárgarépa konzerv | 80 | gramm | |
tejföl (10% zsír) | 120 | gramm | |
zöldborsó konzerv | 80 | gramm |
Recept
1.
pácolt hering 200 gramm
Levágjuk a halacska farkát, uszonyait, és ha keményebb gerincük van, akkor azt kihúzzuk.
2.
A halakat darabokra vágjuk.
3.
csemege uborka 80 gramm • hagyma 40 gramm
A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. Az uborkát reszeljük le.
4.
sárgarépa konzerv 80 gramm • zöldborsó konzerv 80 gramm
Adjuk a halhoz a hagymát, uborkát és lecsepegtetett borsót sárgarépával.
Jó étvágyat!