Hal saláta savanyú halból

Minőségi házi hal saláta, amely sokkal finomabb, mint a vásárolt, és amelyről tudja garantáltan hogy mi van benne. A hering egy finom hal, és tökéletes a saláta elkészítéséhez. A saláta elkészíthető más savanyú halakból is, például ecetes ruszliból stb.
recept,recept fotó,majonéz,pácolt hering,Halsaláták,Gluténmentes
Halsaláták
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
181 g
Adag energiatartalma
350 kcal
Az elkészítés ideje
20 min.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
csemege uborka | 80 10 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
hagyma | 40 18 | gramm kcal | |
majonéz | 120 816 | gramm kcal | |
pácolt hering | 200 340 | gramm kcal | |
sárgarépa konzerv | 80 22 | gramm kcal | |
tejföl (10% zsír) | 120 142 | gramm kcal | |
zöldborsó konzerv | 80 48 | gramm kcal |
Recept
1.
pácolt hering 200 gramm
Levágjuk a halacska farkát, uszonyait, és ha keményebb gerincük van, akkor azt kihúzzuk.

2.
A halakat darabokra vágjuk.

3.
csemege uborka 80 gramm • hagyma 40 gramm
A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. Az uborkát reszeljük le.

4.
sárgarépa konzerv 80 gramm • zöldborsó konzerv 80 gramm
Adjuk a halhoz a hagymát, uborkát és lecsepegtetett borsót sárgarépával.



Jó étvágyat!