Halfilé bundában sütve
Változtassa meg az elkészítés módját, és próbálja megkönnyíteni és egészségesebbé tenni a sült halfilét. A sütőben sütéssel történő kezelése ugyanolyan finom. Klasszikusan burgonyasalátával tálaljuk.
recept,recept fotó,halfilé,Halak,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 4 | evőkanál | |
fűszerek halra | 2 | teáskanál | |
halfilé | 400 | gramm | |
repceolaj | 3 | evőkanál | |
só | - | ||
tyúk tojás | 1 | darab | |
zsemlemorzsa | 4 | evőkanál |
Recept
5.
repceolaj 3 evőkanál
A sütőtálat kenjük meg egy kevés olajjal és rakjuk szét a halakat. A tetejüket is csöpögtessük meg egy kevés olajjal. Előmelegített sütőben 250°C sütjük.
6.
15 perc után fordítjuk meg a halakat.
7.
Vissza helyezzük a sütőbe és még 5-10 percig hagyjuk ropogósra sütni.
Jó étvágyat!