Halfilé bundában sütve

Változtassa meg az elkészítés módját, és próbálja megkönnyíteni és egészségesebbé tenni a sült halfilét. A sütőben sütéssel történő kezelése ugyanolyan finom. Klasszikusan burgonyasalátával tálaljuk.
recept,recept fotó,halfilé,Halak,Laktózmentes
Halak
Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 4 209 | evőkanál kcal | |
fűszerek halra | 2 23 | teáskanál kcal | |
halfilé | 400 340 | gramm kcal | |
repceolaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
zsemlemorzsa | 4 224 | evőkanál kcal |
Recept



5.
repceolaj 3 evőkanál
A sütőtálat kenjük meg egy kevés olajjal és rakjuk szét a halakat. A tetejüket is csöpögtessük meg egy kevés olajjal. Előmelegített sütőben 250°C sütjük.

6.
15 perc után fordítjuk meg a halakat.

7.
Vissza helyezzük a sütőbe és még 5-10 percig hagyjuk ropogósra sütni.

Jó étvágyat!