Halgolyók medvehagymával

Ínycsiklandó halból készített fasírozott, nagyon egészséges medvehagymával. Burgonyapürével tálaljuk.
recept,recept fotó,halfilé,medvehagyma,Halak,Vegetáriánus receptek,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Halak
Főzőcske
Adag
12
Adag tömege
74 g
Adag energiatartalma
74 kcal
Az elkészítés ideje
45 min.
Nehézség
közepes
kategóriak
Halak › Vegetáriánus receptek › Laktózmentes › Szezonális receptek › Szezon - Medvehagyma ›Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
halfilé | 600 510 | gramm kcal | |
medvehagyma | 60 12 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
vöröshagyma | 60 24 | gramm kcal | |
zsemlemorzsa | 40 150 | gramm kcal |
Recept

2.
...majd apróra vágjuk.

3.
A halat úgy rakjuk egy tálba, hogy közben az ujjainkkal kicsit szétmorzsoljuk, és eltávolítjuk az esetleges szálkákat, amelyek benne maradhattak a halfilében (ez különösen akkor fontos, ha kisgyerekeknek szeretnénk adni az ételt).

4.
vöröshagyma 60 gramm • só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, sót és borsot.



7.
zsemlemorzsa 40 gramm
...hozzáadunk egy kis zsemlemorzsát. Újra összekeverjük és rövid ideig állni hagyjuk.

8.
A masszából golyócskákat formálunk, majd ráhelyezzük egy sütőpapírral bélelt sütőlapra.

9.
25 percig 200°C fokon sütjük.

Jó étvágyat!