Halleves medvehagymával
Sűrű halleves sok sok zöldséggel, kedvelt medvehagymával megtoldva
recept,recept fotó,halfilé,medvehagyma,Húslevesek,Laktózmentes ,Gluténmentes
Húslevesek
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
hagyma | 250 | gramm | |
halfilé | 600 | gramm | |
halleves | 4 | darab | |
medvehagyma | 50 | gramm | |
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
petrezselyem | 100 | gramm | |
piros paprika, őrölt | 2 | teáskanál | |
répa | 350 | gramm | |
só | 1 | teáskanál | |
víz | 1250 | milliliter |
Recept
2.
hagyma 250 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon megpirítjuk,
3.
répa 350 gramm • petrezselyem 100 gramm
A sárgarépát és a petrezselymet megpucoljuk, megmossuk és vastagan lereszeljük.
4.
só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
A zöldséget belerakjuk a lábasba, hozzáadjuk a sót és a borsot, majd 5 percig pároljuk.
6.
...és a felvágott halat
9.
...és felvágjuk.
10.
Hozzáadjuk a forró leveshez és elkeverjük.
11.
Finom friss kenyérrel tálaljuk.
Jó étvágyat!