Hamis krémes

Egyszerű krémes recept kekszből,pudingból, és tejszínhabból.
recept,recept fotó,vaníliás puding -por,szárazsütemény, világos,szárazsütemény, világos,habtejszín (30-33%),kakaós háztartási keksz,Sütemények,Sütés nélküli
Sütemények
Főzőcske
Adag
36
Adag tömege
82 g
Adag energiatartalma
193 kcal
Az elkészítés ideje
30 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
habfixáló | 30 105 | gramm kcal | |
habtejszín (30-33%) | 750 2333 | milliliter kcal | |
kakaós háztartási keksz | 130 611 | gramm kcal | |
kristálycukor | 150 603 | gramm kcal | |
porcukor | 3 117 | evőkanál kcal | |
szárazsütemény, világos | 390 1638 | gramm kcal | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 250 160 | milliliter kcal | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 1 640 | liter kcal | |
vaníliás puding -por | 200 710 | gramm kcal |
Recept

2.
vaníliás puding -por 200 gramm • teljes zsírtartalmú tej 3,5% 250 milliliter
Egy tálkában pudingport tejjel keverünk ki.

3.
teljes zsírtartalmú tej 3,5% 1 liter • kristálycukor 150 gramm
Egy lábasban felforraljuk a tejet. Amikor a tej felforrósodik, hozzáadjuk cukrot és az elkészített pudingpor keveréket. Állandó keverés mellett sűrű pudingot készítünk.

4.
A pudingot ráöntjük az elkészített keksz rétegre és egyenletesen szétkenjük.

5.
habtejszín (30-33%) 750 milliliter • habfixáló 30 gramm • porcukor 3 evőkanál
Tejszínhabot verünk fel tejszínből, fixálóból és cukorból.

6.
A tejszínhabot szétkenjük a kihűlt pudingrétegre.

7.
szárazsütemény, világos 130 gramm • kakaós háztartási keksz 130 gramm
Erre a rétegre újból egy réteg kekszet rakunk. Érdekes változatosság ha a krémest kakaós kekszből készítjük.

Jó étvágyat!