Házi Cheesecake áfonyával
Egyszerű sütésmentes édesség ínyencek számára.
recept,recept fotó,vajas száraz keksz,mascarpone,túró, lágy, 40 - 45% zsírtartalom,áfonya ,Sütemények,Sütés nélküli
Sütemények
Hozzávalók
Hozzávalók
citromlé | - | ||
habtejszín (30-33%) | 250 | gramm | |
mascarpone | 250 | gramm | |
porcukor | - | ||
túró, lágy, 40 - 45% zsírtartalom | 250 | gramm | |
vaj | 200 | gramm | |
vajas száraz keksz | 250 | gramm | |
áfonya | - |
Recept
2.
vaj 200 gramm
A darálás közben közepes lángon vajat olvasztunk, majd amikor kész a darált keksz, akkor belekeverjük a vajba.
3.
habtejszín (30-33%) 250 gramm • mascarpone 250 gramm • túró, lágy, 40 - 45% zsírtartalom 250 gramm
Egy nagyobb tálban kemény tejszínhabot készítünk, hozzáadjuk a lágy, krémes, friss sajtot és a túrót. Könnyedén összekeverjük.
4.
Egy sütőlapra ráöntjük a kekszes masszát és a tetejét elegyengetjük.
5.
Rákenjük a túrós krémet. A hamis cheesecake-et éjszakára hűtőben állni hagyjuk, majd másnap cukorral és citromlével összekevert áfonyával díszítve tálaljuk.
Jó étvágyat!