Hermelin sajt boros tésztában
Egyszerű és gyors recept egy finom hermelín sajt elkészítéséhez.
recept,recept fotó,fehérbor, száraz,finomliszt,Hermelin sajt,Húsnélküli ételek
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Hermelin sajt | 2 | darab | |
fehérbor, száraz | 50 | milliliter | |
finomliszt | 2 | evőkanál | |
napraforgó olaj | - | ||
só | - | ||
tyúk tojás | 1 | darab |
Recept
1.
fehérbor, száraz 50 milliliter • tyúk tojás 1 darab • finomliszt 2 evőkanál • só • Hermelin sajt 2 darab • napraforgó olaj
Lágy tésztát készítünk, tojásból, lisztből, borból és egy csipetnyi sóból. Ebbe a tésztába megforgatjuk a sajtot és gyorsan mindkét oldalról forró olajon megsütjük.
2.
Burgonyával vagy zöldség salátával tálaljuk.
Jó étvágyat!