Hokkaido lecsó

Ízletes színes lecsó, tojással vagy párolt zöldségként köretként is fogyaszthatunk.
recept,recept fotó,hokaido tök,Húsnélküli ételek,Laktózmentes ,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
332 g
Adag energiatartalma
277 kcal
Az elkészítés ideje
30 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
hagyma | 150 66 | gramm kcal | |
hokaido tök | 400 160 | gramm kcal | |
kápia paprika, friss | 50 15 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
paprika | 150 24 | gramm kcal | |
paradicsom | 300 75 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 4 352 | darab kcal |
Recept


3.
paradicsom 300 gramm
A paradicsomot leöntjük forró vízzel, rövid ideig állni hagyjuk, leöntjük a forró vizet, és meghámozzuk, majd felvágjuk.

4.
hagyma 150 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

5.
só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
Hozzáadjuk a paprikát, sót és borsot. Felöntjük vízzel és fedő alatt kb. 10 percig puhára pároljuk.

6.
A megpuhult paprikához hozzáadjuk a lereszelt tököt...

7.
...és a paradicsomot. Összekeverjük és 5 percig pároljuk.

8.
Szükség szerint felöntjük 2-3 kanál vízzel.


Jó étvágyat!