RECEPTEK

Kacsamell gyümölcsszósszal

Kacsamell gyümölcsszósszal

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Lágy kacsahús sűrű gyümölcsös szósszal és borral. Burgonyapürével tálaljuk.

recept,recept fotó,kacsamell,szárított áfonya,Kacsahús,Laktózmentes ,Gluténmentes

Kacsahús

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

alma

350

214

gramm

kcal

citromlé

2

7

evőkanál

kcal

fehér bors, őrölt

½

8

teáskanál

kcal

kacsamell

1200

4044

gramm

kcal

kristálycukor

1

61

evőkanál

kcal

körte

350

231

gramm

kcal

szegfűszeg- egész

5

??

darab

kcal

szárított áfonya

2

76

evőkanál

kcal

0

??

kcal

víz

150

0

milliliter

kcal

vörösbor, száraz

150

123

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

kacsamell 1200 gramm 

A kacsamelleket megmossuk, bevágjuk a bőrét. Sózzuk.

A kacsamelleket megmossuk, bevágjuk a bőrét....

2. 

A bőr részével lefelé belehelyezzük a forró serpenyőre és 5 percig pirítjuk.

A bőr részével lefelé belehelyezzük a forró...

3. 

Majd megfordítjuk és további 5 percig a másik oldaláról is megpirítjuk.

Majd megfordítjuk és további 5 percig a másik...

4. 

A húst ezt követően 15 percre behelyezzük az előmelegített sütőbe. Miután kivettük, rövid ideig állni hagyjuk, hogy a sok szaft ne folyjon ki, amikor szétvágjuk a forró húst.

A húst ezt követően 15 percre behelyezzük az...

5. 

A húst felszeleteljük.

A húst felszeleteljük....

6. 

alma  350 gramm  körte 350 gramm  víz 150 milliliter  kristálycukor 1 evőkanál  fehér bors, őrölt ½ teáskanál  szegfűszeg- egész 5 darab  szárított áfonya 2 evőkanál

Az almát és a körtét meghámozzuk és vékony holdacskákra vágjuk. Majd a gyümölcsöt belehelyezzük a húsból maradt szaftba, hozzáadjuk a vizet, cukrot, borsot, szegfűszeget és az áfonyát. 10 percig pároljuk.

Az almát és a körtét meghámozzuk és vékony...

7. 

vörösbor, száraz 150 milliliter

Felöntjük borral és további 5 percig pároljuk.

Felöntjük borral és további 5 percig...

8. 

citromlé 2 evőkanál

Áthelyezzük egy mélyebb edénybe, kivesszük a szegfűszeget és hozzáöntjük a citromlevet. Botmixerrel pépesítjük.

Áthelyezzük egy mélyebb edénybe, kivesszük a...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés