Karfiol lepény feta sajttal
Finom ebéd, nem csak vegetáriánusoknak.
recept,recept fotó,Feta sajt,karfiol,Húsnélküli ételek,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
Feta sajt | 200 | gramm | |
karfiol | 500 | gramm | |
kókusz olaj | 3 | evőkanál | |
só | 1 | teáskanál | |
tyúk tojás | 3 | darab |
Recept
1. A karfiol főzése
karfiol 500 gramm
A karfiolt megpucoljuk, rózsákra szedjük majd pároló edényben majdnem puhára főzzük.
2.
A megfőzött karfiolt felaprítjuk, de nem pépesítjük.
3.
Feta sajt 200 gramm • tyúk tojás 3 darab • só 1 teáskanál
A felaprított karfiolhoz, hozzáadjuk a kockákra vágott feta sajtot és tojást. Az egészet jól összekeverjük. Sózzuk.
4.
kókusz olaj 3 evőkanál
A serpenyőben felforraljuk az olajat. A masszát leveses kanál segítségével tesszük az olajra és kis lepényeket formálunk. Mindkét oldalról átsütjük.
Jó étvágyat!