Karfiol lepény feta sajttal

Finom ebéd, nem csak vegetáriánusoknak.
recept,recept fotó,Feta sajt,karfiol,Húsnélküli ételek,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
230 g
Adag energiatartalma
334 kcal
Az elkészítés ideje
50 min.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
Feta sajt | 200 526 | gramm kcal | |
karfiol | 500 145 | gramm kcal | |
kókusz olaj | 3 401 | evőkanál kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal |
Recept
1. A karfiol főzése
karfiol 500 gramm
A karfiolt megpucoljuk, rózsákra szedjük majd pároló edényben majdnem puhára főzzük.

2.
A megfőzött karfiolt felaprítjuk, de nem pépesítjük.

3.
Feta sajt 200 gramm • tyúk tojás 3 darab • só 1 teáskanál
A felaprított karfiolhoz, hozzáadjuk a kockákra vágott feta sajtot és tojást. Az egészet jól összekeverjük. Sózzuk.

4.
kókusz olaj 3 evőkanál
A serpenyőben felforraljuk az olajat. A masszát leveses kanál segítségével tesszük az olajra és kis lepényeket formálunk. Mindkét oldalról átsütjük.

Jó étvágyat!