Karfiol vajas zsemlemorzsával

Egyszerű ebéd vagy vacsora, amely gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt ízlik majd.
recept,recept fotó,karfiol,vaj,vaj,zsemlemorzsa,Húsnélküli ételek
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
karfiol | 800 232 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
vaj | 140 1028 | gramm kcal | |
víz | 0 ?? | kcal | |
zsemlemorzsa | 8 448 | evőkanál kcal |
Recept
1.
A karfiolt rózsákra szedjük, megmossuk és puhára főzzük sós vízben. Leszűrjük, majd visszaszórjuk a lábasba és letakarjuk.



4.
vaj 100 gramm
A karfiol rózsákat egy tányérra rakjuk, leöntjük olvasztott vajjal, megszórjuk a pirított zsemlemorzsával és újra megcsepegtetjük vajjal.

Jó étvágyat!