Kenő hermelin sajtból
Ezt a nagyszerű kenőt nem csak kenyérre vagy péktermékre kenheti. Kiváló akár zöldségek töltelékeként is, mint például (töltött) paprikába, paradicsomba vagy uborkába.
recept,recept fotó,túró, zsírszegény,Hermelin sajt,Kenhető ételek és krémek
Kenhető ételek és krémek
kategóriak
Kenhető ételek és krémek ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Hermelin sajt | 100 | gramm | |
fekete bors, őrölt | - | ||
hagyma | 50 | gramm | |
mortadella szalámi | 50 | gramm | |
só | - | ||
tyúk tojás | 1 | darab | |
túró, zsírszegény | 80 | gramm | |
vaj | 40 | gramm |
Recept
1.
hagyma 50 gramm • túró, zsírszegény 80 gramm • vaj 40 gramm
A vajat lágy túróval kikeverjük. Hozzáadjuk az apróra reszelt kis hagyma felét.
2.
Hermelin sajt 100 gramm • mortadella szalámi 50 gramm • tyúk tojás 1 darab • fekete bors, őrölt • só
A hermelint, szalámit és a keményre főtt tojást ledaráljuk és összekeverjük a kikevert túrós vajjal. A kenőt sóval és fekete borssal ízesítjük.
Jó étvágyat!