Knédli tojással
Nem tudjuk mihez kezdjünk a vasárnapi ebédről megmaradt knédlivel?
Hát természetesen tojásos knédlit! :)
recept,recept fotó,knédli,Húsnélküli ételek,Receptek babáknak
Húsnélküli ételek
Recept
1.
hagyma 250 gramm • sertészsír 30 gramm
A hagymát apróra vagdaljuk. Egy serpenyőben zsírt olvasztunk, és a hagymát aranysárgára pirítjuk.
3.
Hozzáadjuk a hagymához, és 10 percig állandó keverés mellett pirítjuk. A knédli kockák szélei szép barnára pirulnak. Vigyázzunk, hogy ne égjenek meg.
4.
tyúk tojás 8 darab
Teljesen a vége előtt beleöntjük a felvert tojásokat. Nem sózzuk - a knédli elegendő sót tartalmaz.
5.
Ezután újra alaposan megkeverjük, hogy a knédlik jól összekeveredjenek a tojásmasszával.
6.
Kisebb gyerekek is fogyaszthatják reggelire vagy vacsorára. A felnőtteknek csalamádét vagy savanyú uborkát tálalunk mellé.
Jó étvágyat!