RECEPTEK

Kolbász barna sörös mártásban

Kolbász barna sörös mártásban

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Töltött kolbászok finom sörös mártásban. Egyszerű, laktotó és régen még olcsó vacsora is. :)

recept,recept fotó,szalonnasütő kolbász,barna sör,Falatkák,Gluténmentes

Falatkák

Főzőcske

Adag

8

Adag tömege

246 g

Adag energiatartalma

491 kcal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

nagy

Hozzávalók

Hozzávalók

barna sör

200

111

milliliter

kcal

hagyma

400

176

gramm

kcal

napraforgó olaj

100

899

milliliter

kcal

paprika

200

32

gramm

kcal

paradicsomszósz

200

136

milliliter

kcal

piros paprika, őrölt

2

32

teáskanál

kcal

szalonnasütő kolbász

800

2480

gramm

kcal

1

0

teáskanál

kcal

teljes zsírtartalmú mustár

3

56

evőkanál

kcal

 

Recept

1. 

szalonnasütő kolbász 800 gramm

Nyolc darab szalonnasütő kolbászt megmossunk, és hosszában elvágunk. Egymás mellé szorosan rakjuk a sütő tálba.

Nyolc darab szalonnasütő kolbászt megmossunk,...

2. 

hagyma 400 gramm

A hagymát megpucoljuk, félbe vágjuk és aztán félkarikákra.

A hagymát megpucoljuk, félbe vágjuk és aztán...

3. 

paprika 200 gramm

A paprikát megmossuk, és megtisztítjuk a magháztól és csíkokra vágjuk.

 A paprikát megmossuk, és megtisztítjuk a...

4. 

A kolbászok közé rakjuk a hagymát és a paprikát.

A kolbászok közé rakjuk a hagymát és a...

5. 

A maradék hagymát rászórjuk a kolbászra.

A maradék hagymát rászórjuk a kolbászra....

6. 

teljes zsírtartalmú mustár 3 evőkanál  napraforgó olaj 100 milliliter

Egy tálban összekeverjük az olajat a mustárral.

Egy tálban összekeverjük az olajat a...

7. 

paradicsomszósz 200 milliliter

Hozzá adjuk a paradicsom pürét vagy a ketchupot.

Hozzá adjuk a paradicsom pürét vagy a...

8. 

 1 teáskanál  piros paprika, őrölt 2 teáskanál  barna sör 200 milliliter

Sót, őrült pirospaprikát adunk hozzá és a végén hozzáöntjük a barna sört. Alaposan összekeverjük.

Sót, őrült pirospaprikát adunk hozzá és a...

9. 

A mártás két harmadát a kolbászokra öntjük.

A mártás két harmadát a kolbászokra öntjük....

10. 

Előmelegített sütőbe helyezzük a lefedett sütőtálat és 35 percig sütjük 180°C.

Előmelegített sütőbe helyezzük a lefedett...

11. 

Ezután levesszük a fedőt és a kolbászokra öntjük a maradék mártást. Sütőbe tesszük újra 15 percig 220°C.

Ezután levesszük a fedőt és a kolbászokra...

12. 

Melegen tálaljuk friss kenyérrel.

Melegen tálaljuk friss kenyérrel....

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés