Lazac steak sajttal

Burgonyasalátával vagy más burgonya- vagy zöldségkörettel tálaljuk.
recept,recept fotó,lazac steak,Ementáli sajt,Halak
Halak
kategóriak
Halak ›Hozzávalók
Hozzávalók
Ementáli sajt | 120 461 | gramm kcal | |
finomliszt | 80 278 | gramm kcal | |
gyömbérgyökér | 15 5 | gramm kcal | |
lazac steak | 1 2060 | kilogramm kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tejföl (14-18%) | 120 192 | gramm kcal | |
víz | 50 0 | milliliter kcal | |
őrölt gyömbér | 2 9 | teáskanál kcal |
Recept


3.
Ebben megforgatjuk a lazacokat...


5.
Tepsire tesszük, alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben 5 percig hagyjuk sütni.

6.
gyömbérgyökér 15 gramm • Ementáli sajt 120 gramm • tejföl (14-18%) 120 gramm • víz 50 milliliter
Hámozzuk meg és reszeljük fel a friss gyömbért. A sajtot lereszeljük. Keverjük össze a gyömbért és a sajtot tejföllel és kevés vízzel.

7.
A sajt keveréket a steakekre rakjuk...

8.
és előmelegített sütőbe tesszük 15-20 percre sülni.

Jó étvágyat!