RECEPTEK

Marhacomb vörösborban

Marhacomb vörösborban

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Egy rusztikus recept marhahúshoz vörösborban gyökérzöldségekkel, gombával és kakukkfűvel.

recept,recept fotó,marhahús -comb,kakukkfű,Marhahús,Laktózmentes ,Gluténmentes

Marhahús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt¼teáskanál
hagyma100gramm
kakukkfű1teáskanál
marhahús -comb600gramm
paradicsomszósz250milliliter
petrezselyem50gramm
repceolaj3evőkanál
répa150gramm
shiitake-gomba100gramm
½teáskanál
vörösbor, száraz200milliliter

 

Recept

1. 

marhahús -comb 600 gramm

A húst 8 szeletre vágjuk.

A húst 8 szeletre vágjuk. 

...

2. 

repceolaj 3 evőkanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

Forró serpenyőben kevés olajon hagyjuk a húst kifehéredni. Fűszerekkel ízesítjük.

 Forró serpenyőben kevés olajon hagyjuk a húst...

3. 

vörösbor, száraz 200 milliliter

A húst megfordítjuk és a másik oldaláról is hagyjuk kifehéredni. Felöntjük borral, és a bor felét hagyjuk elpárologni.

A húst megfordítjuk és a másik oldaláról is...

4. 

hagyma 100 gramm  répa 150 gramm  petrezselyem 50 gramm  shiitake-gomba 100 gramm

A zöldségeket és a gombát megtisztítjuk és vastagra vágjuk.

A zöldségeket és a gombát megtisztítjuk és...

5. 

 ½ teáskanál

Adjuk hozzá a zöldségeket és a gombát a húshoz, és sózzuk.

 Adjuk hozzá a zöldségeket és a gombát a...

6. 

paradicsomszósz 250 milliliter  kakukkfű 1 teáskanál

Adjuk hozzá a paradicsompürét és a kakukkfüvet.

Adjuk hozzá a paradicsompürét és a...

7. 

Időnkénti kevergetés mellet együtt főzzük körülbelül 20 percig.

Időnkénti kevergetés mellet együtt főzzük...

8. 

Hagyjuk egy kicsit kihűlni, és tegyük át egy tepsibe.

Hagyjuk egy kicsit kihűlni, és tegyük át egy...

9. 

Lefedve sütjük 40 percig 180°C hőfokon.

Lefedve sütjük 40 percig 180°C hőfokon....

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés